2019.01.23 - Nytt år = Nystart. Vi har förbättrat vår eventhanteringssida.

Vi har vinterstädat på “Hantera”-sidan för dina events.

Vi har flyttat eller slagit ihop befintliga funktioner och verktyg, lagt till några nya och gjort en del visuella förändringar. Funktionerna är nu indelade på ett mer intuitivt sätt, vilket gör att granskning av dina inställningar och alternativ blir naturligare i processen för att skapa ett event.

Detta är förändringarna som har gjorts:

Översikt - Tidigare “Dashboard”.

Kundstatistik
- Tidigare “Deltagarstatistik”.
Kundlista & Rapporter - “Gästlista” har flyttats från “Deltagare”-sektionen och slagits ihop med “Daglig rapport”.

Design & Anpassningar - Ny sektion där du kan finslipa ditt event före publicering.

Biljetter & Ordrar
- Här kan du designa dina biljetter och lägga in egen text i orderbekräftelse-mailet.
Bokningsfrågor - Låg tidigare under “Marknadsföring”. Samma funktion men mer användarvänlig.
Eventsidan - Här kan du lägga till “Headliners” (tidigare “Talare”) och ändra namnet på köpknappen.

Marknadsföring

Dela event
- Här finner du en guide för hur du kan dela ditt event.
Analytics - Inställningarna för Google Analytics och Facebook Pixel ligger numera här.

Kunderbjudanden - Ny sektion där du kan hantera rabatter, specialerbjudanden och hemliga biljettlänkar.

Åtkomstkoder
- Låg förut under “Marknadsföring”
Kampanjer - En ny funktion för att skapa mer avancerade kampanjer och erbjudanden. Släpps snart.

Deltagare

Biljetthantering
- Hette förut “Biljetter” och låg då under “Dashboard”. Här kan du generera samt importera och exportera biljetter. Du finner även inställningar för överföring av biljetter här.

Orderhantering - På denna sidan kan du se och hantera alla biljettordrar som har gjorts.

Väntelista - Ett nytt sätt att aktivera väntelista när det inte finns biljetter tillgängliga för försäljning.

På plats - Ny sektion där du hanterar kassaförsäljning och biljettscanning.

Billetto-appen
- Kombinerar din “Arrangörskod” och “Billetto-app”-sidan.
Kassainställningar - Tidigare “Inställningar för kassa” och låg då under “Deltagare”.
Scanningsinställningar - Tidigare “Inställningar för scanning” och låg då under “Deltagare”.
Överför scanningslista - Här finner du “Importera streckkoder” och “Offline scanner”.
Scanningsstatistik - Tidigare “Status incheckning” och låg då under “Deltagare”.

Uppdatering av “Skapa event”-sidan

Maxkapacitet
- Hette tidigare “Kapacitet” och låg då under “Deltagare”. Du finner denna funktion när du skapa ett nytt event eller klickar på “Ändra” på ett event som redan är skapat.

Återkommande event - Ny funktion som gör att du kan skapa flera tillfällen under samma huvudevent. Läs mer här.