Kan jag skapa en väntelista för mina gäster för slutsålda events?

Följ nedan steg för att aktivera väntelista för slutsålda events. Funktionen gör det möjligt för potentiella biljettköpare att skriva upp sig på en väntelista. När fler biljetter väl släpps kommer dessa personer bli informerade.

Du kan ändra, inaktivera och aktivera funktionen genom att klicka in på Hantera->Deltagare->Väntelista. Där finner du några alternativ av välja bland:

• Under Kommunikationsform väljer du om personerna på väntelistan ska få en statusuppdatering dagligen via mail eller om du hellre vill kontakta dom själv när fler biljetter släpps:
    Dagligen - ett mail skickas ut till alla på väntelistan om det finns biljetter tillgängliga. Då gäller helt enkelt först till kvarn.
    Manuellt - inget automatiskt mail skickas ut utan du väljer själv när och vilka personer på väntelistan som ska bli informerade om biljettsläppet.
  • Därunder kan du kan välja om väntelistan ska gälla alla biljettyper eller specifika.

När du är klar avslutar du med att klicka på Aktivera väntelistan.