Jag har genomfört beställningen men hittar ej min(a) biljett(er)

Har du genomfört en beställning men inte tagit emot din(a) biljett(er) till din email och kan inte heller hitta biljetten/biljetterna under "Mina biljetter" på Billetto.se?

Anledningen till detta kan vara att beställningen inte gått igenom, den har därmed fått status "expired". Detta sker vanligtvis vid ett tekniskt fel, om kortköpet inte gått igenom eller att tidssekvensen löpt ut innan beställningen slutförts. Nedan kan du se instruktioner för hur du bekräftar om detta gäller i ditt fall. Om detta är fallet behöver du testa att genomföra en beställning på nytt för att ta emot biljetter.

Om ett köp påbörjats men inte slutförts är det möjligt att beloppet blir reserverat via den betalningstjänst Billetto använder sig av. Det kan i vissa fall på ditt kontoutdrag se ut som att pengarna dragits, men de har i själva verket blivit reserverade. Reserverade belopp släpps normalt tillbaka inom 5 arbetsdagar, men hur lång tid det tar är beroende på din bank.

Du kan kontrollera om din order har gått igenom genom att följa dessa steg: Klicka på ditt namn högst upp på sidan till höger > klicka på Din profilsida > klicka på Personlig data > Klicka på Ordrar. Om beställningen status är "Expired" betyder det att transaktionen inte gått igenom och att du ska testa på nytt.