Varför måste jag skapa ett konto hos Billetto?

Vi ber alla användare att skapa ett konto hos oss, så att vi kan leverera bästa möjliga service. Om du har något som helst problem med din order, så blir det helt enkelt lättare för oss att reda ut vad som gått snett om du har ett konto hos oss. Det kan handla om en felstavad e-postadress, eller ett bekräftelsemejl som kommit på villovägar. Dessutom, när du har ett konto hos oss, kan du logga in för ladda ner dina biljetter närsom, och du kan se vilka event du 'gillat', men inte köpt biljetter till ännu.

Att skapa ett Billetto-konto är superenkelt. Allt vi behöver från dig är din e-postadress och ett lösenord. Om du vill göra det där lilla extra, kan du också lägga till en profilbild med mera, genom att gå in och redigera din profil (i menyn längst upp till höger). Det är dock helt upp till dig!

Din personliga information är i trygga händer, för vi delar aldrig med oss av data till någon tredje part. Om du köper biljetter, får arrangören tillgång till ditt namn och din e-postadress, så att de kan kontakta dig om de har någon viktig information att dela med sig av. Det kan hända att de också kontaktar dig om kommande event, eftersom att det enligt svensk konsumentlag är okej att skicka information till befintliga kunder.

För information om hur vi hanterar dina betalningsuppgifter, klicka här.