Var finner jag min arrangörskod?

Arrangörskoden vill göra så att du, och övriga som har koden, kan scanna och sälja biljetter via vår Billetto-app eller Event Manager.

Hur du hittar och genererar din arrangörskod

1. Logga in på Billetto på din dator
  2. Klicka på Mina events
  3. Klicka på Hantera på något av dina events och gå sedan till På plats i menyn på vänster sida
  4. Klicka på Billetto-appen
  5. Under Arrangörskod på sidan finner du koden och där kan du också generera en ny

Notera: Om en utomstående person använder Event Manager för webbläsare kan du ge personen arrangörskoden samt länken som tar denne direkt till Event Manager-sidan: https://billetto.se/event_manager