Jag vill överföra en biljett till en vän. Hur gör jag?

Har du en biljett som du vill ge bort till en vän? Nu kan du överföra biljetter direkt via ditt konto på Billetto.

Steg 1

Först och främst måste du logga in på ditt Billetto-konto. När du loggat in, klickar du på biljett-ikonen uppe i högra hörnet:

Steg 2

Scrolla ner till du hittar den biljetten du vill ge bort. Klicka därefter på "Överför dina biljetter".

Steg 3

Skriv in din väns kontaktuppgifter:

Steg 4

Längre ner på sidan kan du välja en eller flera biljetter som du vill skicka till din vän:

Steg 5

Bekräfta överföringen genom att klicka på knappen längst ned, där det står "Ge till din vän".

Inom kort får din vän ett mejl med biljetten/biljetterna och om de har ett konto hos Billetto kan de också se biljetterna under "Mina biljetter". Om de inte har ett konto, är det bara för dem att skapa ett med den e-postadress som de fått biljetten överförd till, så hamnar biljetten automatiskt på deras konto.