Kan jag lägga till momssats för biljetterna?

Alla arrangörer ansvarar själva för att deklarera moms, och Billetto lägger inte automatiskt på moms på biljettpriset. Du måste alltså själv ställa in vilken momssats det är som gäller för varje biljettyp. Du börjar med att uppdatera all information om ditt företag eller organisation. Det gör du genom att:

1. Logga in på Billetto
  2. Klicka på "Försäljningsstatistik" i menyn längt upp till höger (kreditkortsikonen).
  3. Klicka på Kontoinformation

Fyll i all information i formuläret (organisationsnummer, företagsnamn etc.). Därefter kommer funktionen för att ställa in moms att aktiveras för ditt event.

Gå in på eventet som du vill lägga till momssats för. Det gör du genom att klicka på "Kalender" och "Redigera".

1. Scrolla ner till biljettyperna för eventet
  2. Klicka på kugghjulet för att få fram fler inställningar
  3. Längst ner bland alternativen kan du välja moms
  4. Du ställer in momssats för alla biljettyper var för sig, så om du har flera olika biljetter upprepar du bara steg 2 och 3 för dem.
  5. Klicka "Publicera" för att spara och uppdatera ditt event.

När dina gäster beställer biljetter kommer de nu att få en fullständig redogörelse för biljettpriset och momsen i bekräftelsemejlet.