Kan jag byta land i appen och kolla vad som händer på andra ställen?

Jadå, det går hur bra som helst.

För att byta land i appen klickar du på den glada gubben i högra hörnet, och väljer "Settings". Klicka på "Country". Välj det land du vill byta till (just nu finns Danmark, Norge, England, Holland och Tyskland tillgängligt) och klicka på "Change" i högra hörnet. Nu har du alltså med dig hela Billetto-universumet i din ficka, var du än är.