Hur checkar jag av biljetterna i entrén?

Det finns ett par olika sätt att göra detta. Det allra bästa är att scanna biljetterna med vår app, men för säkerhetsskull går vi också igenom hur du checkar av dina gäster med gästlistan.

Med gästlista
Ladda ner och skriv ut din gästlista via översikten för ditt event. Bara gå in på "Kalender" i menyn på Billetto och välj "Hantera" på det aktuella eventet. Du hittar sedan gästlistan i flera olika format i menyn till vänster.

Scanning
Du kan också scanna in biljetter i dörren med Billettos app, som just nu finns tillgänglig för iPhones och iPads. Bara ladda ner appen, och välj "Switch to organiser" genom att klicka på den glada gubben nere i högra hörnet.

Är ni flera som ska scanna samtidigt? Då behöver du ge din "arrangörskod" till varje person som ska stå i dörren. Koden ger dem tillgång till scanningsfunktionen, men utan att de kan komma åt all annan information som finns på ditt konto.

Första gången måste du generera arrangörskoden. Det gör du genom att gå in på ditt Billetto-profil. Under din profilbild finns en knapp som heter "Event Manager". Där trycker du på "Generera" för att en arrangörskod ska skapas.

De som hjälper dig i entrén skapar sina egna Billetto-konton i appen och knappar bara in arrangörskoden sedan är de redo att börja scanna.