Kan jag länka biljettförsäljningen hos Billetto till min egen hemsida?

Ja, du kan lägga till en widget på din hemsida eller blogg som länkar direkt till biljettförsäljningen.

Billetto skapar automatiskt en html-kod för din biljettwidget när du publicerar ditt event. För att hitta html-koden till widgeten går du in på Hantera > Pre-event > Dela event. Klicka på "Biljett-widget" och kopiera html-koden, som du sedan bäddar in på din hemsida eller blogg.

När besökare på din hemsida klickar på länken hamnar de direkt på betalningssidan, och så att de kan köpa biljetter snabbt och säkert.

Visa flera event i din biljett-widget

Om du har flera olika event som du vill visa i widgeten, kan du istället länka till din Billetto-profil där alla dina event finns samlade. Gå in på din profil, och klicka på "Dela profil" för att hämta html-koden. Bara följ stegen ovan för att integrera din widget på din hemsida eller blogg.

Obs: De event som du har "gillat" inne på Billetto syns också i denna widget. Det är praktiskt om du exempelvis är medarrangör till något evenemang, men som du inte har lagt upp med din egen profil.