Varför fungerar inte länken till min eventsida?

Det finns många anledningar till att länken till ditt evenemang inte fungerar som den ska.

• Ditt event är sparat som ett utkast och har inte blivit publicerat ännu
  • Din länk går till ett avslutat event på Billetto
  • Evenemangets URL har ändrats
  • Evenemanget har tagits bort

Om du letar efter ditt egna event borde du kunna hitta det genom att logga in på ditt Billetto-konto. Klicka på "Kalender" där du kan se alla dina kommande event, och du kan även titta på utkast etc. genom att välja vilka event du vill se i rullmenyn till höger.

Du får självfallet mer än gärna ta kontakt med oss om du fortfarande inte hittar evenemanget. Bara klicka på "Kontakt" uppe i högra hörnet här på sidan.

'A non-working link
will not work until it's fixed.
This is absolute.'

(Pither, 2016)