Hur laddar jag ner mina biljetter?

När ditt köp har gått igenom får du automatiskt en bekräftelse per e-post från oss, som innehåller din biljett i pdf-format. För att ladda ner biljetterna är det bara att klicka på den bifogade pdf-filen och spara ner den på din dator.

Dina biljetter finns också tillgängliga inne på ditt Billetto-konto, under "Mina biljetter" i menyn längst upp på sidan. För att ladda hem dina biljetter därifrån klickar du bara på "Ladda ner x biljett(er)"

Du kan också visa upp dina biljett direkt i mobilen om du har en smartphone, så spar du både tid och på miljön.