Jag har inte fått mina pengar tillbaka för en avbokad biljett. Vad gör jag?

Oftast tar det upp till 5 bankdagar innan pengarna kommer in på det bankkonto som du gjorde köpet genom så om det är så att ni kikar innan den tiden har gått så är det högst troligt att era pengar fortfarande befinner sig någonstans i etern på väg till ert konto. Dubbelkolla gärna ditt kontoutdrag, och kika även på det datum som köpet gjordes, eftersom att återbetalningar ibland hamnar på det datumet.

Om det har gått längre tid än de 5 bankdagarna så ta gärna en extra titt i er kontoöversikt fram till det datum då köpet gjordes. Många banker fungerar så att de pengar som återbetalas hamnar under samma datum som pengarna drogs från vid första början.

Observera också att, om inget annat har blivit sagt, så återbetalas inte bokningsavgiften eller korttransaktionsavgiften eller några andra extra avgifter såsom tillägg för SMS-funktion eller försäkring.

Om ni fortfarande inte kan se er återbetalning, kontakta oss gärna här så hjälper vi er att hitta den.