Jag kan bara sälja ett begränsat antal biljetter på grund av kapaciteten i lokalen. Hur gör jag?

Det finns två sätt för att begränsa antalet biljetter för din biljettförsäljning.

1. Skriv in ett max-antal för varje biljettyp, t.ex 200 Vuxenbiljetter, 200 Barnbiljetter osv.

2. Skapa dina biljettyper och sätt vilket önskat antal som helst för vardera biljett. När du publicerat eventet, logga in på Billetto, gå till din "Kalender" uppe i vänstra hörnet och klicka där in dig på "Hantera" vid det event det gäller. I listan till vänster har ni alternativet "Max antal biljetter" varpå ni kan välja att sätta en max-summa för hur många biljetter som ska kunna säljas totalt.

Följande biljetter är inkluderade när man väljer detta alternativ:

• Betalbiljetter
  • Fribiljetter
  • Entrébiljetter
  • Sign-ups

Dessa biljetter gäller däremot inte:

• Donationer
  • Presentkort
  • Merchandise

Notera: om ni väljer alternativ nr.2 kan man inte begränsa en specifik biljettyp med ett lägre antal tillgängliga biljetter än det totala max-antalet.