Jag kan bara sälja ett begränsat antal biljetter på grund av kapaciteten i lokalen. Hur gör jag?

Det finns två sätt för att begränsa kapaciteten/antalet biljetter för din biljettförsäljning.

Alternativ 1

Skriv in ett max-antal för varje biljettyp, t.ex 200 Vuxenbiljetter, 200 Barnbiljetter osv.

Alternativ 2

Skapa ett event och eventets biljettyper och sätt vilket önskat antal som helst för vardera biljett - spara sedan eventet som ett utkast.

Därefter följer du dessa instruktioner:gå till din Mina event uppe i vänstra hörnet och klicka där in dig på Hantera vid det event det gäller. I listan till vänster har ni alternativet Kapacitet där ni kan välja att sätta en max antal för hur många biljetter som ska kunna säljas totalt för eventet.

Notera: om du väljer detta alternativ kan du inte begränsa en specifik biljettyp med ett lägre antal tillgängliga biljetter än det totala maxantalet.

Följande biljetter är inkluderade när man väljer detta alternativ:

• Betalbiljetter
  • Fribiljetter
  • Entrébiljetter
  • Sign-ups

Dessa biljetter gäller däremot inte:

• Donationer
  • Presentkort
  • Merchandise