Jag kan bara sälja ett begränsat antal biljetter på grund av kapaciteten i lokalen. Hur gör jag?

Det går hur bra som helst att begränsa antalet biljetter, och sätta en gräns för hur många ni max kan sälja. Det kan vara bra om ni har en lokal som bara får ha ett visst antal personer.

Om du bara har en biljettyp
Du kanske bara har en biljett satt till försäljning. Då räcker det att du ställer in ditt max-antal under biljett-inställningarna när du skapar ditt event.

Flera biljettyper
Säg att du säljer både studentbiljetter och ordinarie entrébiljetter, men att stället där du ska ha evenemanget bara kan ta in 100 personer.

Under eventinställningarna väljer du då 100 biljetter för varje biljettyp, eftersom du inte kan veta på förhand om du kommer att sälja 100 studenter eller 100 ordinarie, eller någonting däremellan. Därefter sparar du evenemanget och går in i översikten som du kommer till genom att klicka på "Hantera". I vänstermenyn hittar du "Max antal biljetter" där du kan ställa in hur många biljetter du maximalt kan sälja.