Kan jag kopiera ett event och använda det som mall?

Ja, det går hur bra som helst att kopiera ett gammalt event, så att du slipper göra samma jobb två gånger.

Logga in på ditt Billetto-konto och hitta ditt event under 'Mina event' högst upp på sidan till höger. Här kan du se samtliga event, hitta eventet du vill dublisera och klicka på symbolen som ser ut så här:

Notera att all information från det gamla eventet kommer överföras till det nya evenet, och tänk därmed på att gå igenom all information och gör alla ändringar som behövs. Var speciellt noga med att se till att start och slutdatum för eventet. Samt biljettförsäljningens start och slutdatum (klicka på symbolen av ett kugghjul vid sidan av vardera biljettyp). Kom sedan ihåg att klicka 'Publicera' när du är klar!