Kan jag kopiera ett event för att skapa ett nytt liknande event?

Ja, det går hur bra som helst att klona ett gammalt event så att du slipper göra samma jobb två gånger.

Logga in på ditt Billetto-konto och hitta ditt event under Mina events högst upp på sidan till höger. Här kan du se samtliga events. Leta upp eventet du vill kopiera och klicka på Klona-länken.

Detta kan inkluderas i kloningen: Bokningsfrågor, egna texten i orderbekräftelsen, biljettbanner, headliners och eventkapacitet.

Notera att all information från det gamla eventet kommer överföras till det nya eventet och tänk därmed på att gå igenom all information och gör alla ändringar som behövs. Var speciellt noga med att kontrollera start- och slutdatum för eventet. Kom även ihåg att klicka Publicera när du är klar.