Var hittar jag mina publicerade event?

Yes - du har redan publicerat ett event och nu vill du förstås gå in och kika på det.

För att hitta tillbaka till ditt publicerade event loggar du in på ditt Billetto-konto och klickar på "Mina event" uppe i vänstra hörnet av sidan.

De event som är publicerade kommer att visas automatiskt, men om ni har kommande event sparade i utkast som ni önskar att filtrera ut så klickar ni bara på Publicerade i menyn till vänster.