Var kan jag se hur många biljetter som scannats?

För att se hur många biljetter som scannats på ditt senaste event är det bara att logga in på ditt Billetto-konto. Klicka på Mina events för att se alla dina evenemang och välj Hantera för det aktuella evenemanget.

Du kan se antal scannade biljetter under Scanningsstatistik i sektionen Deltagare i den vänstra menyn.

I översikten ser du din biljettförsäljning och längre ner på samma sida kan du också se hur många biljetter som scannats och när.