Kan jag få en daglig rapport med försäljningsstatistik?

Jepp, det kan du. När du loggat in på ditt konto klickar du bara på Mina event uppe till vänster i menyn. Klicka sedan på Hantera på det event som du vill ha rapporter för.

Du kommer att länkas till sidan Försäljningsöversikt (som du även finner i den vänstra menyn på sidan), bläddra ner på sidan och se rubriken "Daglig rapport".

Klicka i "Aktiverad" och skriv din e-postadress så kommer det en rykande färsk rapport till din email varje dag.