Kan jag få regelbundna uppdateringar för biljettförsäljningen?

Jepp, det kan du! När du loggat in på ditt konto klickar du bara på Mina events uppe till höger. Klicka sedan på Hantera på det event som du vill ha rapporter för.

Klicka på Kundlista & Rapporter (under Översikt) i menyn till vänster. Under Transaktionsrapport kan du välja hur ofta du vill mottaga en uppdatering till din mail, startdatum för utskicken samt fylla i e-postadressen för mottagarna. Avsluta med att klicka på Skicka.