Hur lägger jag till eller uppdaterar jag mina bankkontouppgifter?

För att lägga till eller uppdatera dina bankkontouppgifter behöver du logga in på ditt Billetto-konto och följ nedan steg:

1. Gå till Kontoöverblick - din profilbild uppe i högra hörnet.
  2. Gå därefter till Betalningsalternativ i menyn till vänster och klicka på Kontoinformation.
  3. Lägg där till eller ändra den informationen du så önskar.
  4. Klicka på Uppdatera kontoinformation.

Så här fyller du i dina kontouppgifter:

För bankgiro

Bankland: (välj land)
Clearingnr. eller giro-typ (BG eller PG): BG
Kontonummer eller gironummer: (här fyller du i bankgironumret. Endast siffror, inga mellanrum eller andra tecken)

För plusgiro

Bankland: (välj land)
Clearingnr. eller giro-typ (BG eller PG): PG
Kontonummer eller gironummer: (här fyller du i plusgironumret. Endast siffror, inga mellanrum eller andra tecken)

För bankkonto

Bankland: (välj land)
Clearingnr. eller giro-typ (BG eller PG): (här fyller du i clearingnumret. Endast de fyra första siffrorna)
Kontonummer eller gironummer: (här fyller du i kontonumret. Endast siffror, inga mellanrum eller andra tecken)