Hur lägger jag till eller uppdaterar jag mina bankkontouppgifter?

För att lägga till eller uppdatera dina bankkontouppgifter, bara logga in på ditt Billetto-konto och

1. Gå till din Försäljningsstatistik - ikonen till vänster om din profilbild uppe i högra hörnet
2. Gå därefter till "Kontoinformation" i menyn till vänster
3. Lägg där till eller ändra den informationen du så önskar
4. Klicka på "Uppdatera kontoinformation"

Notera: om du inte har publicerat ett event ännu så kan du inte se din Försäljningsstatistik då det är en funktion endast tillgänglig för arrangörer.