Hur kan jag dela mitt event med mina gäster?

Du kan exempelvis dela ditt event på sociala medier, såsom Facebook och Twitter, och genom att integrera en widget på din hemsida som länkar direkt till biljettköp.

För att hitta html-koden till widgeten går du in på "Kalender", därefter väljer du Hantera > Marknadsför > Dela event. Klicka på "Biljett-widget" och kopiera html-koden, som du sedan bäddar in på din hemsida.

För att dela eventet på Facebook och Twitter är det förstås bara att använda URL-länken till din eventsida.