Hur kan jag samla in donationer till min välgörenhet?

Om du ska arrangera ett välgörenhetsevenemang, kanske du vill ge dina gäster möjlighet att donera pengar till ändamålet.

1. Välj "Donation" som biljettyp så att dina gäster själva får välja hur mycket de vill donera.

2. Välj själv vilken summa du vill att dina gäster ska donera genom att välja "Biljett". Sedan kan du ändra namnet på biljettypen till "Donation" eller något annat.

Avgifter tillkommer båda biljettyperna. Du kan välja om du vill att avgiften ska vara inkluderad i biljettpriset eller inte, genom att klicka på kugghjulet.