Vad behövs för att jag ska kunna sälja biljetter med Billetto?

Vem som helst kan skapa sitt evenemang med Billetto. Du börjar genom att logga in med ditt Facebook-konto eller skapa ett konto med din e-postadress.

Kom ihåg att lägga till dina bankkontouppgifter under din profil, så att vi kan göra utbetalningar till dig när ditt evenemang är avslutat.

Ett tips är att kolla igenom svaren och frågorna här i vårt Support Center, och du är alltid välkommen att ta kontakt med oss ifall du inte hittar svaret på dina frågor här.

Vi kräver som minimum att du fyller i en e-postadress, men var noga med att uppdatera din profil med så mycket info som möjligt, för att dina gäster ska känna sig säkra, och för att sökoptimera dina event.