Hur ställer jag in tiden för biljettförsäljningen?

Du kan själv styra över när man ska kunna köpa biljetter, och kan välja olika försäljningsperioder för olika biljettyper. När du skapar en biljettyp kan du fylla i start- och slutdatum för biljettförsäljningen under "Fler inställningar" (kugghjulet).

Har du redan skapat ett event där du vill redigera försäljningsperiod för dina biljetter gör du det genom att gå till 'Kalender' där du väljer det evenemanget du vill ändra.

När du är inne och redigerar eventet kan du vid varje biljettyp trycka på 'Fler inställningar' och en rad nya möjligheter kommer fram bland annat 'Biljettförsäljningen börjar' och 'Biljettförsäljningen slutar' och där väljer du när din biljettförsäljning ska starta och sluta.