Var hittar jag gästlistan för mitt event?

Du kan enkelt hålla dig uppdaterad vem som köpt biljetter till ditt event genom att logga in på ditt Billettokonto och sen klicka på "Kalender" uppe i vänstra hörnet på sidan. Klicka 'Hantera' bredvid det event det gäller – detta kommer i sin tur ta dig till Överblick av din sida. Överblickssidan ger dig tillgång till att se hur många biljetter du har sålt likaså siffran för dina intäkter.

I listan till vänster inne på Hantera finns möjligheten att ladda ner gästlistan i format så som PDF, XLS eller CSV. PDF-listan är printvänlig och perfekt att använda om det till exempel ska bockas av gäster vid entrén. XLS och CSV filerna är mer detaljerade och innehåller mer information så som mailadresserna för alla biljettköparna. Det är också möjligt att under Orders ta del av information så som specifika orders eller göra återköp och skicka om biljetter till dina gäster.