Jag har köpt en biljett till en vän, i mitt namn. Vad gör vi?

Varje biljett har ett unikt ID, därför spelar det ingen roll vilket namn som står på biljetten. Det viktigaste är att ni skriver ut och tar med båda biljetterna. Vid event där man kan köpa fler än en biljett, förväntar sig också arrangören flera biljetter i samma namn. Var dock uppmärksam på om det står något om ID-kontroll i beskrivningen av eventet.