Jag har inte fått något mail med biljetter. Vad gör jag?

PANIK!

Eller inte.

Steg ett är att kika i ditt spamfilter eller skräppost om den råkat hamna fel. Biljetten blir skickad tillsammans med orderbekräftelsen som innehåller en del länkar och bilder - vilket i vissa oturliga lägen kan vara en trigger för att ett mail ska hamna i spam eller skräpposten. Vissa inkorgar meddelar inte ens om de flaggat ett mail som spam, i det läget rekommenderar vi att ni gör följande:

1. Logga in på ert Billetto konto.
  2. Klicka på Mina biljetter-symbolen uppe i högra hörnet.
  3. Du ska här kunna ladda ner dina biljetter.

Om dina biljetter inte är synliga inne på Mina biljetter så kan det vara på grund av följande tre orsaker:

1. Din betalning gick inte igenom så det finns inga bokade biljetter.
  2. Arrangören har valt att det inte ska finnas några biljetter, istället använder de sig av en gästlista varpå de bockar av gästerna i entrén.
  3. Du råkar vara inloggad på ett annat Billetto-konto än det du använde när du köpte biljetterna. Detta är lätt hänt om du råkade stava fel första gången du signade upp.

Oavsett vilket av följande anledningar det än må vara så behöver du kontakta arrangören för att få en kopia av din biljett. En länk med kontaktuppgifter till arrangörer hittas på evenemangssidan strax under eventets omslagsbild. Arrangörens e-postadress kan även hittas på biljetterna som du fått per e-post och i orderbekräftelsen. Inkludera gärna så mycket information du kan angående ditt biljettköp för att underlätta arrangörens arbete i att hitta den rätta bokningen.

Du kan även finna dina ordrar på din profilsida och då se om köpet har gått igenom eller ej. För att komma dit kollar du i menyn till vänster och klickar in på Personlig data och därefter på Ordrar. Om det står Expired på din order betyder det att köpet inte gick igenom. Om det står Awaiting_Payment betyder det att ordern har blivit mottagen men att Billetto väntar på besked om betalningen från din bank.