[VIDEO] Hur köper jag biljetter hos Billetto?

På eventsidan klickar du på “Hitta biljetter” och väljer antalet biljetter du vill beställa. När du klickar på “Acceptera och gå vidare” skickas du till en sida där du antingen loggar in med ett befintligt konto eller skapar en ny användare om det är första gången du köper biljett via Billetto. Om du loggar in via Facebook bör du i nästa steg kontrollera att e-mailadressen stämmer överens med den du vill ha beställningen skickad till. Fyll i de uppgifter som behövs och klicka på “Acceptera och gå vidare”. Du kommer nu till en betalsida där du fyller i dina kortuppgifter och klickar på “Genomför betalning”.

Observera att du måste gå igenom steg ett och två även för att skriva upp dig på gästlista eller boka en gratisbiljett.