Hur kan jag som arrangör använda Billetto-appen?

Du hittar Billetto-appen i App Store. Ladda ner appen och logga in med den e-postadress som du har skapat ditt event med.

För att komma åt alla funktioner för dig som arrangör, klickar du på den glada gubben och väljer "Switch to organiser".

Med appen kan du:

1. Scanna biljetter till ditt evenemang.

2. Checka in gäster med den interaktiva gästlistan.

När du är i scanningsläget, väljer du "Customer Search" så att du kan hitta din gäst i listan.

3. Hålla koll på din biljettförsäljning.

Se den uppdaterade försäljningsstatistiken genom att klicka på ditt event.