Vad ska jag ha Billetto-appen till?

Du hittar Billetto-appen i App Store. Ladda ner appen och logga in med den e-postadress du har registerat, eller skapa en ny profil. Såfort du är inloggad kan du se vad som är på gång, du kan köpa biljetter och hålla ordning på de biljetter du köpt.

Här får du en snabb översikt över vad du kan göra i Billettos app:

1. Hitta alla kommande evenemang

Kika igenom alla evenemang i de olika kategorierna för att hitta något kul att göra som passar dig. Om du hittar något du gillar är det bara att klicka på det för att se all info.

2. Köp biljetter, spara event till senare & dela med vänner

Du kan köpa en biljett direkt i appen genom att klicka på "Get ticket". Välj hur många du vill ha och genomför köpet.

Om du vill vänta med att köpa biljetter kan du gilla evenemanget sålänge, så att det sparas under din profil. Bara klicka på hjärtat nere i högra hörnet på bilden.

Du kan också dela eventet med dina vänner genom att klicka på dela-ikonen längst uppe i högra hörnet. Då kan du skicka en länk direkt via Messenger, WhatsApp, med sms eller någon annan app.

3. Använd mobil-biljetten

När du köper en biljett på Billetto via webben eller appen så hamnar de under "Your tickets", sålänge du är inloggad med samma e-postadress. Klicka på biljett-symbolen i mitten för att se alla dina biljetter. Klicka på den biljett du vill titta på, så kommer det upp en streckkod som också kan scannas i entrén.

Om du arrangerar ett event använder du samma app för att scanna in biljetterna i dörren.