Hur redigerar jag mitt event?

För att redigera ett sparat eller publicerat event behöver du vara inloggad på det Billetto-konto som evenemanget skapades med. Klicka på "Kalender" när du väl är inloggad och välj det event du vill redigera. Välj "Ändra" på det aktuella eventet. Klicka "Publicera" när du är klar med ändringarna.

Tips: Om du redan börjat promota ditt event, kan det vara en bra idé att inte ändra eventets URL för då kommer den gamla länken inte att vara giltig längre.

Tips 2: Om du vill ändra adress eller någon annan viktig information - glöm inte att meddela dina gäster.