Hur redigerar jag mitt event?

För att redigera ett sparat eller publicerat event behöver du vara inloggad på det Billetto-konto som evenemanget skapades med. Klicka på "Mina event" högst upp till höger när du väl är inloggad och välj det event du vill redigera. Välj "Ändra" på det aktuella eventet. Klicka "Spara" när du är klar med ändringarna.

Tips : Om du vill ändra adress eller någon annan viktig information - glöm inte att meddela dina gäster.