Kan man vara två arrangörer till samma event?

Jadå, ni kan självklart vara två som går ihop och arrangerar ett evenemang tillsammans. Dock kan man inte administrera samma evenemang med flera olika Billetto-konton.

Vill ni kunna scanna båda två? Då behöver ni generera en "arrangörskod". Koden ger andra tillgång till scanningsfunktionen, utan att de kan komma åt all annan information som finns på Billetto-kontot.

Första gången måste ni generera arrangörskoden. Det gör ni genom att gå in på den Billetto-profil ni valt att använda till evenemanget. Under profilbilden finns en knapp som heter "Event Manager". Där trycker ni på "Generera" för att en arrangörskod ska skapas.

De som hjälper till i entrén skapar sina egna Billetto-konton i appen och knappar bara in arrangörskoden - sedan är de redo att börja scanna.

Tips: Om ni vill att eventet ska synas även på de profilerna som inte "officiellt" administerar evenemanget, går det enkelt att ordna. När ert evenemang är publicerat under konto X, kan konto Z gå in och trycka på det lilla hjärtat i botten av evenemanget. Då kommer det upp under kommande event hos konto Z.