Är det möjligt att ha flera roller länkade till ett och samma konto?

Ja, det är inga problem att ha flera användare med olika roller länkade till samma arrangörskonto. Så här gör du:

1. Klicka på ditt namn uppe i högra hörnet på sidan
  2. Klicka på Kontoöverblick
  3. Klicka därefter på Personalansvarig i menyn till vänster
  4. Fyll i namn och e-postadress på den medarbetare du vill lägga till. Här kan du se en överblick på vad de olika rollerna innebär. (Notera: det går i dagsläget inte att lägga till redan aktiva Billetto-användare som nya rollinnehavare)
  5. Klicka på "Lägg till"

Den person du nu lagt till kommer i sin tur få ett mail skickat till sin e-postadress med direktiv hur de kan uppdatera sitt lösenord.