Är det möjligt att ha flera roller länkade till ett och samma konto?

Ja, det är inga problem att ha flera brukare med olika roller länkade till ett arrangörs-konto. Så här gör du:

1. Klicka på Försäljningsstatistik - ikonen till vänster om din profilbild uppe i högra hörnet

2. Klicka därefter på "Personalansvarig" i menyn till vänster

3. Fyll i namn och e-postadress på den medarbetare du vill lägga till. Här kan du se en överblick på vad de olika rollerna innebär. (Notera: det går i dagsläget inte att lägga till redan aktiva Billetto-användare som nya rollinnehavare)

4. Klicka på "Lägg till"

Den person du nu lagt till kommer i sin tur få ett email skickat till sin e-postadress med direktiv hur de kan uppdatera sitt lösenord.