Hur kan jag ändra e-postadress på mitt konto?

För att kunna ändra din e-postadress behöver du vara inloggad på din Billetto profil.

Du ändrar din e-postadress inne på din Kontoöverblick, som du kommer till genom att klicka på ditt namn uppe i högra hörnet på sidan. Klicka därefter på Kontoinställningar -> Personliga inställningar. Här kan du ändra den e-postadress du använder för att logga in på ditt Billetto-konto. Notera att du sparar ändringarna genom att ange ditt lösenord.

Därefter kan du klicka på Offentlig profil, där du även kan uppdatera din e-postadress. Klicka Uppdatera profil för att spara dina ändringar.

Notera: Om det redan existerar ett konto med den e-postadress ni önskar att ändra till kommer det upp ett felmeddelande och era ändringar blir inte uppdaterade.