Hur kan jag ändra e-postadress på mitt konto?

Du ändrar din e-postadress inne på din Billetto-profil, som du kommer till genom att klicka på ditt namn uppe i högra hörnet på sidan.

Här kan ni ändra den e-postadress ni använder för att logga in på ert Billetto-konto. Notera att ni sparar ändringarna genom att ange ert lösenord.

Därefter kan ni klicka på Publika arrangörssidan, sen Redigera, där ni även kan uppdatera er e-postadress. Klicka Uppdatera profil för att spara dina ändringar.

Notera: Om det redan existerar ett konto med den e-postadress ni önskar att ändra till kommer det upp ett felmeddelande och era ändringar blir inte uppdaterade.