Hur raderar jag mitt konto hos Billetto?

Om du önskar att radera ditt konto måste du logga in på Billetto först och följa dessa steg:

 

  1. Navigera till Kontoöverblick (ditt namn/profilbild högst upp till höger på sidan)
  2. Klicka på Din profilsida i menyn till vänster
  3. Klicka därefter på Säkerhet och inloggning 
  4. Längst ner på denna sida, under rubriken Radera ditt Billettokonto, kan du hitta länken "Click here to request to delete your account".
  5. Du kommer nu uppmanas att intasta ditt lösenord för att bekräfta borttagningen av ditt konto.

 

När du har begärt en borttagning av ditt konto kan det ta upp till 30 dagar innan ditt ärende hanteras. Du kommer att ta emot ett bekräftelsemail efter att vi mottagit din förfrågan och sedan ytterligare ett email när ditt konto har blivit raderat. 

 

Obs: När du har begärt en borttagning av ditt konto kommer du automatiskt loggas ut från Billetto. Du kommer inte kunna logga in med din email eller ditt lösenord. Om du har arrangerat event på Billetto eller har några pågående event, vänligen ta kontakt med Billettos support innan du raderar ditt konto. 

 

Vi vill ständigt utveckla och förbättra vår platform och service och uppskattar all feedback du vill dela med dig av till oss!