Vilken information kan jag få om min biljettförsäljning?

Du kan få all slags information om din biljettförsäljning i din försäljningsöversikt.

Du hittar din försäljningsöversikt genom att klicka på Mina event i menyn, där du sedan väljer Hantera för det aktuella eventet. Här får du live-uppdaterade siffror över intäkter, totalt antal sålda biljetter, och totalt antal biljetter som finns kvar för försäljning. Du ser också hur många biljetter du har sålt av respektive biljettyp. Längre ner på sidan kan du se en graf som visar hur många biljetter du har sålt per dag.