Vilken information kan jag få om min biljettförsäljning?

Du kan få all slags information om din biljettförsäljning i din översikt.

Du kommer till översikten genom att klicka på "Kalender" i menyn, där du sedan väljer "Hantera" för det aktuella eventet. Här får du live-uppdaterade siffror över intäkter, totalt antal sålda biljetter, och totalt antal biljetter som du har kvar. Du ser också hur många biljetter du har sålt av vardea biljettyp. Längre ner på sidan kan du också se en graf som visar hur fånga biljetter du har sålt per dag.