Vad händer om jag väljer att ställa in mitt event?

Ibland blir det inte som man tänkt sig, och man kan behöva ställa in sitt event.

När du ställer in ditt event får alla biljettköpare automatiskt ett mejl per e-post. När du väljer att ställa in får du möjlighet att själv skriva ett par rader, om du till exempel vill förtydliga varför evenemanget inte blev av, eller om ni exempelvis planerar att ha eventet ett annat datum.

När du väljer att ställa in ditt evenemang ger du Billetto rättighet (men inte skyldighet) att göra återköp för samtliga biljetter. Det är upp till dig som arrangör att kommunicera ut policyn för återköp till alla gäster, och informera dem om att de kommer att få pengarna tillbaka.

I enlighet med våra allmänna villkor som vi hänvisar till innan biljettköp är det bara biljettpriset som betalas tillbaka. Avgifter, försäkringar och andra tillägg betalas således inte tillbaka. Det kan ta upp till 5 bankdagar innan pengarna är tillbaka på det konto som din gäst betalade med.

Om dina eventintäkter inte täcker alla återköpen ber vi dig att kontakta oss innan du ställer in ditt event.

Tips: Om du som arrangör vill att dina gäster även ska få avgiften tillbaka måste du kontakta oss innan du ställer in evenemanget. Kontakta oss genom att klicka på "Kontakt" uppe i högra hörnet på denna sidan.