Kan jag skapa rabattkoder?

Snarare än att skapa en rabattkod, kan du skapa flera olika biljettyper med olika pris. För att rabattkoden ska bli exklusiv och tillgänglig endast för de som du väljer att dela den med, gömmer du den med en "åtkomstkod" som din gäst måste knappa in vid köp.

Så här skapar du en åtkomstkod för din rabatterade biljett:

Steg 1
Skapa ett event, alternativt gå till Mina events, hitta eventet och klicka på Ändra ifall du ska lägga till en kod till ett redan existerande event. Bläddra ner till Biljettyper och klicka på Fler inställningar. Klicka i "Lägg till en åtkomstkod till denna biljettyp" på den rabatterade biljetten. Väljer du detta alternativ måste man fylla i korrekt kod för att kunna köpa biljetten. Klicka på Publicera för att spara.

Steg 2
När du sparat inställningen kan du börja skapa åtkomstkoder. Det gör du genom att gå till Mina events, hitta eventet och klicka på Hantera och klicka på Kunderbjudanden Åtkomstkoder i menyn till vänster. Hitta på en egen åtkomstkod och koppla den till biljetten du just skapat.