Kan jag skapa rabattkoder?

Snarare än att skapa en rabattkod, kan du skapa flera olika biljettyper med olika pris. För att rabattkoden ska bli exklusiv och tillgänglig endast för de som du väljer att dela den med, gömmer du den med en "åtkomstkod" som din gäst måste knappa in vid köp.

Såhär skapar du en åtkomstkod för din rabatterade biljett:

Steg 1. När du skapar eller ändrar ditt event klickar du på "Lägg till ytterligare en biljettyp" och väljer "Fler inställningar". Klicka i "Mina gäster måste få en inbjudan med kod för att kunna köpa biljetter" på den rabatterade biljetten. Väljer du detta alternativ måste man fylla i korrekt kod för att kunna köpa biljetten.

Steg 2. När du sparat den nya biljettypen kan du börja skapa åtkomstkoder. Det gör du under översikten för ditt event. Du hittar "Åtkomstkoder" i menyn till vänster. Hitta på en egen åtkomstkod, och koppla den till biljetten du just skapat.