Hur ändrar jag min profilinformation som arrangör?

För att uppdatera din profilinformation är det bara att logga in på ditt Billetto-konto och klicka på "Försäljningsstatistik" (till vänster om din profilbild uppe i högra hörnet). Där har du möjlighet att ändra antingen i "Publika arrangörssidan" eller under din "Personlig information".

- Om du klickar på "Publika arrangörssidan" så kan du se en förhandsvisning på hur det ser ut för de som besöker din sida (beroende på vilka privata inställningar du har). Du kan skräddarsy din profil precis hur du vill ha den under "Redigera". Där kan du redigera namn, arrangörens e-postadress, profil & omslagsbild samt göra uppdateringar och ändringar i privata inställningar.

- Om du är inne på din "Personlig information" så kan du uppdatera din privata information, vilket inte är synligt för andra. Det namn och e-postadress du anger här är till för att identifiera dig vid inloggning på Billetto samt den e-postadress vi skickar en länk till för att återställa lösenord om du skulle råka glömma ditt förra.