Hur ändrar jag min profilinformation som arrangör?

För att uppdatera din profilinformation är det bara att logga in på ditt Billetto-konto och klicka på ditt namn uppe i högra hörnet och därefter klicka på Kontoöverblick. Där har du möjlighet att ändra antingen för din offentliga arrangörssida eller under Kontoinställningar i menyn på vänster sida.

- Du kan skräddarsy din profil precis hur du vill ha den under Offentlig profil. Där kan du redigera namn, arrangörens e-postadress, profil- och omslagsbild, profilbeskrivning samt göra uppdateringar och ändringar i privata inställningar. Den e-postadress som anges där är den som dina biljettköparna kommer att se.
(Om du klickar på Se offentlig profil uppe i sidans högra hörn så kan du se en förhandsvisning av hur det ser ut för de som besöker din sida,beroende på vilka privata inställningar du har.)

- Inne på Personliga inställningar kan du uppdatera din privata information, vilket inte är synligt för andra. Det namn och e-postadress du anger här är till för att identifiera dig vid inloggning på Billetto samt den e-postadress vi skickar en länk till för att återställa lösenord om du skulle råka glömma ditt förra.

- Under Säkerhet kan du ändra ditt lösenord.