Var kan jag ladda ner kundlistor?

Istället för att ladda ner en kundlista direkt från eventsidan kan du nu be om att få den skickad till din eller någon annans e-postdress.

Hitta ditt event genom att klicka på Mina event och välj Hantera på det aktuella eventet. Därefter klickar du på Kundlista & Rapporter (under Översikt) i den vänstra menyn.

Kundlistan finns i följande format:

Detaljerad kundlista (XLS)

Även känd som "Business Intelligence"-rapport. Denna fil är den mest omfattande rapporten som du kan ladda ner. Den är i XLS-format vilket kräver ett kalkylprogram för att visa och redigera.

Enkel kundlista (PDF)

Denna gästlistan är grupperad efter biljettyp och inkluderar endast dina gästers namn, order ID och streckkod för biljetten. Gästlistan är användbar när du manuellt "bockar av" gästerna in entrén.

Lista med mailadresser (TXT)

Denna enkla .txt-fil inkluderar bara e-postadresser till dina gäster, separerade med komma-tecken. Denna lista är bra när du vill kopiera in det direkt i en maillista för att uppdatera dina gäster med information om eventet.

CSV-fil

Denna fil inkluderar den mesta informationen om dina gäster och deras biljetter. Ordrarna är listade kronologiskt och inkluderar information om åtkomstkoder och specifika uppgifter. Denna CSV-fil kan öppnas och redigeras i kalkylprogram som t ex Excel, Google Docs eller liknande.