Jag kan inte gå på evenemanget längre, kan jag få pengarna tillbaka?

De allra flesta biljetter kan tyvärr inte återbetalas. Du kan alltid prova att kontakta arrangören direkt, för att se om de kan tänka sig att godkänna ditt återköp.

En länk med kontaktuppgifter till arrangörer hittas på evenemangssidan strax under eventets omslagsbild. Arrangörens email kan även hittas på biljetterna som du fått per e-post och i orderbekräftelsen.

För ett så snabbt och smidigt återköp som möjligt, glöm inte att inkludera det sjusiffriga order ID som står på biljetten när du skickar din förfrågan.

Var god notera att: Enligt våra allmänna villkor, som vi hänvisar till innan varje biljettköp, är det bara biljetterna som återbetalas om inte arrangören meddelat något annat. Bokningsavgiften och transaktionsavgiften återbetalas tyvärr inte. Inom 5 bankdagar ska återbetalningen vara på väg till samma konto köpet ursprungligen gjordes med.