Hur gör jag för att ställa in mitt event?

Om du av någon anledning inte har möjlighet att genomföra ditt event kan du välja att ställa in det. Gå in i "Kalender" och klicka på papperskorgen för att ställa in ditt event.

Var uppmärksam på att de som köpt biljett då får ett mail om som informerar om att eventet blivit inställt. Du får också möjlighet att själv skriva mer information till dina gäster, om du till exempel vill förtydliga varför evenemanget inte blev av, eller om ni exempelvis planerar att ha eventet ett annat datum.

Du kan inte ångra detta och du kommer inte längre att komma åt gästlistan med alla mailadresser. Därför är det viktigt att du ladda ner gästlistan innan du ställer in, och kommunicerar tydligt att eventet är inställt.

När du väljer att ställa in ditt evenemang ger du Billetto rättighet (men inte skyldighet) att göra återköp för samtliga biljetter. Det är upp till dig som arrangör att kommunicera ut policyn för återköp till alla gäster, och informera dem om att de kommer att få pengarna tillbaka.

Hanteringsavgiften betalas inte tillbaka till biljettköparen, vilket också framgår i våra villkor. Det tar upp till 5 bankdagar innan pengarna är tillbaka på biljettköparens konto igen.