Var hittar jag mina gästers e-postadresser?

Väl inloggad på ditt Billetto-konto kan du när som helst enkelt ladda ner kundlistor för ditt event. Du hittar den genom att gå till Mina events och därefter välja Hantera för det event det gäller. Klicka därefter på Kundlista & Rapporter (under Översikt) i menyn till vänster. För att du ska kunna se biljettköparnas e-postadresser på kundlistan behöver du ladda ner kundlistan med formatet XLS eller CSV.

Du kan även kolla upp enskilda gäster och e-postdresser under Deltagare>Orderhantering. Här är det också möjligt att efterfråga ett återköp, skicka om en biljett eller skicka vidare en biljett om en av dina gäster råkat skriva fel e-postadress.