Var hittar jag mina gästers e-mailadresser?

Väl inloggad på ditt Billetto-konto kan du när som helst enkelt ladda ner gästlistan för ditt event. Du hittar den genom att gå till Mina event och därefter välja Hantera för det event det gäller. Detta tar dig vidare till försäljningsöversikten för ditt event varpå du i menyn till vänster hittar fliken Ladda ner gästlista. För att du ska kunna se biljettköparnas mailadresser på gästlistan ska du ladda ner gästlistan med formatet XLS eller CSV.

Du kan även kolla upp enskilda gäster och mailadresser under Orderhantering. Här är det också möjligt att efterfråga ett återköp, skicka om en biljett eller skicka vidare en biljett om en av dina gäster råkat skriva fel mailadress.