Var hittar jag mina gästers e-mailadresser?

Väl inloggad på ditt Billetto-konto kan du när som helst enkelt ladda ner gästlistan för ditt event. Du hittar den genom att gå till din Kalender sen välja ‘Hantera' för det event det gäller. Detta tar dig vidare till Överblicken av ditt event varpå du i menyn till vänster hittar fliken för Gästlistan. För att se en gästlista med mailadresser av alla biljettköparna behöver man ladda ner antingen XLS eller CSV filen.

Du kan även kolla upp enskilda gäster och mailadresser under Orders. Här är det också möjligt att skicka önskemål på återköp, skicka om eller skicka vidare en biljett om en av dina gäster råkat skriva fel mailadress.