Eventet jag vill gå på är gratis, måste jag ändå ha en biljett?

Det beror på om knappen 'Hitta biljetter' är synlig på eventet eller inte. Är den det, betyder det att du antingen ska skriva dig på gästlistan eller beställa en gratis biljett. Då ska du trycka på knappen 'Hitta biljetter' och följa instruktionerna. Blir du uppskriven på en gästlista får du inget bekräftelsemail om detta men beställer du däremot en gratis biljett, blir den skickad till den mail du har angett i 'köp'-processen.