Måste jag välja SMS-orderbekräftelsen?

Nej, orderbekräftelsen på SMS är inget du måste välja. Det är bara en extrafunktion vi vill erbjuda till dem som önskar orderbekräftelsen på SMS och inte bara e-post. Ni får alltid orderbekräftelsen skickat till er e-post, men nu har ni även valet att få den sänd till er på SMS.

Notera: Klicka inte i boxen bredvid SMS orderbekräftelse om ni inte vill betala för extratjänsten, detta är alltså helt valfritt.