Kan jag göra en återbetalning via Event Manager?

Ja, du kan göra återbetalningar via Event manager. Det är dock bara möjligt att återbetala ordrar som gjorts via Event Manager. Notera också att om du har mer än en person som säljer biljetter via appen kommer återbetalningarna vara begränsade till terminalen. Detta innebär att om en order har gjorts via Terminal X kan densamma endast återbetalas via Terminal X. Terminal Y kommer inte ha tillgång till Terminal X ordrar.

• Klicka på Visa ordrar nere i vänstra hörnet av Event Manager
  • Välj ordern du vill återbetala och klicka Refund order
  • Om du är säker på att du vill återbetala klickar du OK
  • Om återbetalningen går igenom kommer det upp en grönt meddelande som säger Refund successful

Återbetalningar kan endast göras med det ursprungliga betalsättet. Kontanta köp återbetalas med kontanter och kortköp måste återbetalas via kortterminalen.