[ENTERPRISE] Hur skapar jag en kampanj för mitt event som inte har sittplacering?

Ingen sittplacering:

• Gå till Kampanjer på antingen eventnivå eller kontonivå
  • Klicka på Skapa Kampanj > skriv in namnet för kampanjen > klicka på Skapa

• Kampanjförhållande: Generera en unik kod
  • Ifyll koden
  • Ange max antal transaktioner (Lämna blank om ni inte vill ha en maxgräns)
  • Spara

Möjlighet 1

• Kampanjeffekt: Ifyll pris per biljettyp
  • Välj biljettyp
  • Ifyll pris för biljettyp
  • Spara

Möjlighet 2

• Kampanjeffekt: Frigör biljettypen
  • Välj en av dina dolda biljettyper (biljettypen måste vara markerad som 'dold', detta gör du på sidan där du redigerar/ändrar ditt event)
  • Om koden är limiterad till x antal biljetter ska du ange detta nummer. Om du inte ifyller ett nummer kan koden användas obegränsat.
  • Spara

Möjlighet 3

• Kampanjeffekt: Välj rabattprocent
  • Ifyll procent
  • Spara

Observera: Kampanjmöjligheten är för tillfället enbart tillgänlig för Enterprice-kunder. Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!