Vilken utrustning kan jag använda när jag scannar biljetter?

Vi rekommenderar att du använder dig vår "Billetto app" tillgänglig för iPads version 8.0 eller nyare. Du kan också sälja biljetter genom en dator, men var medveten om att denna variant inte uppdateras lika ofta som vår app.

För att sälja biljetter via en dator följ dessa steg: Mina event > Hantera > Deltagare > Biljettscanning & Försäljning i entré. Längst ner på den här sidan hittar du alternativen nedan. Klicka på "Öppna i browser".