Kan jag ställa in vilka biljetter som är synliga online respektive i dörren?

Ja. När du skapar en biljettyp kan du klicka i rutan 'Lägg till en åtkomstkod till denna biljettyp' för de som endast ska vara till försäljning i dörren. Därefter går du till Mina event > Hantera > DeltagareBiljettscanning & Försäljning i entré > Inställningar för kassa.

Klicka därefter i 'Välj vilken/vilka biljett(er) som ska vara synlig i kassan' och välj vilka biljettyper som ska vara synliga.

Spara genom att klicka på "Skicka".