Swish-betalningar på Billetto

Swish är för närvarande endast tillgängligt för events som har skapats på billetto.se. Betalsättet är automatiskt aktiverat för dina nyskapade events så att dina biljettköpare får möjlighet att betala med Swish.

Swish är en tilläggstjänst som debiteras arrangören. Som arrangör har du därför möjlighet att inaktivera Swish för enskilda events eller för alla events på ditt konto.

Avgift

Swish är en tilläggstjänst. Billetto tar en avgift per order à 5 kr (exkl. moms) som betalas av arrangören. Du kan se dina Swish-kostnader under Försäljningsöversikt på ditt event. Följ dessa steg för att hitta dit:

1. Leta upp ditt event under Mina events
  2. Klicka Hantera
  3. Under Försäljningsöversikt kan du se Transaktionskostnader vilket visar Swish-kostnaden

För att inaktivera Swish som betalsätt för ett enskilt event:

1. Gå till ditt event under Mina events
  2. Klicka Hantera på det aktuella eventet
  3. Klicka Design & Anpassningar i menyn på vänster sida
  4. Klicka Betalsätt
  5. Inaktivera Godkänn betalningar med Swish

För att inaktivera Swish som betalsätt för hela ditt konto:

• Gå till Kontoöverblick - under din profilbild uppe i högra hörnet
  • Klicka på Betalningar och sedan Betalsätt i menyn till vänster
  • Välj Övriga betalsätt i nästa meny
  • Inaktivera Godkänn betalningar med Swish